Groenprojecten en civiel- en cultuurtechnisch werk in de regio Meppel

Neem contact op

Al uw groenprojecten en civiel- en cultuurtechnisch werk kunt u van A tot Z uitbesteden aan de professionals van Comfortuin. Dit behelst de complete terreininrichting inclusief (beeld)beheer. Kortom, van ontwerp en realisatie tot en met onderhoud en begeleiding. Alles in één hand, integraal en van tevoren financiële helderheid. Voor u wel zo makkelijk!

 

Wij zijn de partner voor de GWW-sector als het gaat om de invulling van het groen bij het ontwerp, de aanleg en renovatie van projecten. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het onderhouden van al het groen in dorp, stad, gemeente en provincie.

Ontwerp en aanleg van bedrijfstuinen en groenprojecten

Voor uw zakelijke tuin of groenvoorziening maken wij een passende 2D/3D-ontwerptekening die past bij uw zakelijke profiel en identiteit. Wij bespreken al uw wensen en doelstellingen om tot een perfect passend ontwerp te komen, waarbij uw bedrijfspand of -locatie perfect tot zijn recht komt. Wij verzorgen hierbij het perfecte gebruik van materialen zoals bestrating, beplanting, afscheidingen, parkeergelegenheden en meer.

 

Onze ontwerpen zijn altijd gericht op een perfecte mix van kwaliteit en duurzaamheid, waarbij uw groenprojecten en bedrijfstuinen het hele jaar mooi een mooie aanblik hebben.

Comfortuin kan de volledige aanleg van uw groenprojecten en bedrijfstuinen voor u realiseren. Hierbij verzorgen we niet alleen het groen en de beplanting, maar maken we tevens onder meer:

  • Veranda’s, overkappingen, carports, parkeergelegenheden, speelterreinen, containerombouwen

  • Schuttingen, hekwerken, poorten

  • Vlonders, terrassen, damwanden

  • Pergola’s

  • Vijvers

Uw bedrijfstuin altijd in topconditie met onze onderhoudscontracten

Door gebruik te maken van onze handige onderhoudscontracten kunt u uw bedrijfstuinen en groenvoorziening het hele jaar door in de beste conditie houden. Hierbij bepaalt u zelf de frequentie van het onderhoud en uiteraard kunnen we hier al in het ontwerpproces rekening mee houden.

 

Zit u liever niet aan een contract vast, dan zijn wij ook altijd ad-hoc in te zetten voor het onderhoud van uw groenvoorziening, tuinen en meer.

Boomverzorging

De Groenkeur-gecertificeerde ETW/boomverzorgers van Comfortuin zorgen ervoor dat de bomen op uw terrein gezond blijven en voorkomen gevaarlijke situaties door de bomen tijdig te snoeien. Ook voor VTA (Visual Tree Assessment), inventarisatie en rapportages kunt u bij ons terecht.

Ook voor het kappen/rooien en planten van bomen kunt u bij ons terecht, hierbij kunnen onze ETW'ers/boomverzorgers passend advies geven en tegelijkertijd de werkzaamheden uitvoeren.

Gladheidsbestrijding

Uiteraard wilt u dat uw klanten, werknemers en leveranciers bij u op locatie veilig zijn. Daarom verzorgen wij bij Comfortuin ook de gladheidsbestrijding voor uw buitengebied. Neem contact op voor meer informatie over deze seizoensgebonden dienstverlening en de beschikbare contracten.

Flora & fauna quickscan

Comfortuin uit Meppel kan u helpen met een flora & fauna quickscan. Door middel van deze quickscan weet u zeker dat u met uw tuinproject geen beschermde dieren of planten verstoort. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Voor professionele groenprojecten en civiel- en cultuurtechnisch werk neemt u contact op met Comfortuin uit Meppel.

Neem contact op