Tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in de regio Meppel

Neem contact op

Comfortuin uit Meppel is een allround hovenier. U kunt bij ons als particulier terecht voor het laten ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin. Bovendien kunnen wij u helpen met boomverzorging. Neem voor hulp met uw tuin vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie of een afspraak.

Tuinontwerp

Wij zijn in staat om uw persoonlijke wensen met onze adviezen te integreren in een passende 2D/3D-ontwerptekening. Zo komen wij gezamenlijk tot een tuinontwerp dat volledig aan uw wensen voldoet. Het tuinontwerp vormt de basis voor uw mooie tuin die samen met uw woning uw leefomgeving vormt.

 

Er volgen verscheidene gesprekken waarbij in de loop naar het definitieve ontwerp duidelijke afspraken worden gemaakt omtrent het budget. De bedoeling is om binnen uw budget de 'droomtuin' zoveel mogelijk tot zijn recht te laten komen. Belangrijk hierbij zijn de keuzes die worden gemaakt in het gebruik van de materialen zoals bestrating, beplanting, tuinafscheidingen enz.

 

Een tuinontwerp maken is zoeken naar sfeer, het gevoel, de vorm die u als klant zo graag terug ziet komen. Door de jaren heen hebben wij een eigen stijl ontwikkeld, onafhankelijk van het type tuin dat onze klanten willen. Samen met uw persoonlijke interpretatie zorgt dit ervoor dat iedere tuin steeds weer uniek is.

Het gebeurt regelmatig dat klanten zelf al vrij zeker weten wat ze wel of niet in de tuin willen, mede door het aanbod van inspiratievoorbeelden op internet en diverse social media. Ook als de wensen bij de klant bekend zijn, blijven we meedenken en voorzien we in advies waar nodig. Mochten we vanuit onze ervaring andere ideeën hebben over de tuin, dan zullen we deze ook op een prettige manier met u delen en uiteraard onderbouwen.

 

We benaderen ons werk niet als massaproduct. Van elke tuin proberen we een unieke tuin te maken op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en design.

Tuinaanleg

De veelzijdigheid van Comfortuin en de jarenlange praktische en specialistische ervaring stellen ons in staat om uw tuinproject efficiënt en naar wens uit te voeren, van modern tot klassiek.

 

Comfortuin verzorgt de complete aanleg van onder meer:

 • Veranda’s, overkappingen, carports, containerombouw

 • Schuttingen, hekwerken

 • Vlonders, terrassen, damwanden

 • Pergola’s

 • Vijvers

 • Gazon

 • Beplanting

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden

Tuinonderhoud

Ontbreekt het u aan tijd? U waardeert een goed onderhouden tuin, maar u heeft geen groene vingers? Of is het lichamelijk te zwaar voor u? Comfortuin helpt en ontzorgt u hierbij!

 

De vakbekwame hoveniers van Comfortuin verzorgen het onderhoud van uw tuin tot in detail. Hierbij valt te denken aan grasmaaien, snoeien, hagen knippen, onkruid verwijderen, bestrating onkruidvrij maken, gevel- en dakgotenreiniging en gladheidsbestrijding. Ook tijdens uw vakantie kunnen wij u ontzorgen met bovengenoemde werkzaamheden.

Zet ons in voor:

 • Voorjaarsbeurt (snoeien, hagen scheren)

 • Gazononderhoud (maaien, bemesten, onkruidbestrijding, verticuteren)

 • Onkruidvrij houden van bestrating

 • Onkruidvrij houden van borders/plantvakken

 • Najaarsbeurt (laatste grote onderhoudsbeurt voor de winter)

 • Blad ruimen

 • Bomen snoeien/kappen/planten

U bepaalt hoeveel hulp u nodig heeft
De frequentie van het tuinonderhoud is afhankelijk van uw tuin en wensen. Er zijn diverse opties mogelijk. Eén of tweemaal per jaar groot onderhoud, wekelijks of maandelijks onderhoud of incidentele werkzaamheden.

Wilt u helemaal geen omkijken meer hebben naar uw tuin, dan adviseren wij u een onderhoudscontract af te sluiten. Zo weet u zeker dat uw tuin er het hele jaar door prachtig bij ligt. Wij ontzorgen u graag zodat u tijd overhoudt om te ontspannen en te genieten van uw unieke tuin.

 

Maak gebruik van onze onderhoudscontracten
Het tuinonderhoud kunnen we aanbieden in contractvorm zodat u weet waar u aan toe bent het gehele jaar door. Daarnaast kunnen we op afroep uw onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, zodat u zelf de controle houdt.

Boomverzorging

De boomverzorgers van Comfortuin hebben verstand van zaken. Het verkeerd snoeien van een boom kan grote gevolgen hebben. Dit gaat ten koste van de gezondheid van de bomen. Comfortuin beschikt over de juiste kennis en ervaring. De meeste bomen worden gesnoeid in de winterperiode, als het blad gevallen is. Onze specialisten kunnen u er alles over vertellen.

 

Er zijn diverse redenen om een boom te snoeien. Veiligheid is een belangrijke reden. Daarnaast is het van belang dat de vorm van de boom blijft behouden.

 

Onze boomverzorgers zijn Groenkeur-gecertificeerd.

Wilt u een nieuwe tuin laten ontwerpen of aanleggen, heeft u tuinonderhoud nodig of hebben uw bomen een snoeibeurt nodig? Bel 0522-25 53 89.

Neem contact op