Al een halve eeuw de allround hovenier in de regio Meppel

Neem contact op

Comfortuin BV is een allround hovenier voor particulieren, bedrijven, overheden en organisaties in de regio Meppel. Naast ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen en groenvoorziening, hebben wij gecertificeerde boomverzorgers in dienst en zijn wij al jarenlang partner voor de GWW-sector. Lees hieronder meer over ons hoveniersbedrijf.

Over Comfortuin

Comfortuin is in 1974 opgericht door Pieter Denijs; hij is de grondlegger van dit prachtige hoveniersbedrijf in Meppel en omgeving. We zijn klein begonnen en inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot hoveniersbedrijf in Meppel en de wijde omgeving.

 

Wij zijn begonnen aan de Stationsweg en in 1996 verhuisd naar de Westerstouwe. Vanwege de uitbreidingsplannen van de gemeente Meppel met de woonwijk Berggierslanden is ons hoveniersbedrijf begin maart 2019 verhuisd naar Oevers E. Mede, reden voor Pieter Denijs om zijn bedrijf over te dragen.

 

Arie Hindriks is sinds 1988 al werkzaam bij Comfortuin en is nu de drijvende kracht achter Comfortuin. Samen met een vakkundig team staat Comfortuin voor kwaliteit.

Voor hoogwaardige en duurzame hovenierswerken, neemt u contact op met Comfortuin. Bel 0522-25 53 89.

Neem contact op